Kvinne tiltalt for å ha bitt av lillefingeren til kvinne i moské

Kvinnen som bet lillefingeren av en annen kvinne under et slagsmål i en moské i Åkebergveien i Oslo i februar, er nå tiltalt for grov kroppsskade. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
Kvinnen som bet lillefingeren av en annen kvinne under et slagsmål i en moské i Åkebergveien i Oslo i februar, er nå tiltalt for grov kroppsskade. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

En 52 år gammel kvinne fra Asker er tiltalt for grov kroppsskade etter å ha bitt lillefingeren av en kvinne i moskeen Tawfiiq Islamsk Senter i Oslo i februar.

Ifølge tiltalen bet kvinnen av øverste del av beinet i fingeren. Den fornærmede kvinnen ble sykemeldt i 17 dager etter hendelsen, skriver VG.

Den fornærmede – en kvinne i 30-årene – ble kjørt til legevakta, mens kvinnen som bet ble pågrepet og satt i arresten etter hendelsen.

Politipatruljen som rykket ut til stedet, måtte lete etter den avbitte fingeren, som til slutt ble funnet og sendt til sykehuset.

Ifølge tiltalen regnes kroppsskaden som grov fordi det særlig legges vekt på at den «har hatt til følge uhelbredelig lyte eller skade eller arbeidsudyktighet av noen varighet».

Saken skal opp for Oslo tingrett 8. september.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært