Flere skadd i masseslagsmål i Lyngdal – mann pågrepet

Politi ved en bil etterlatt utenfor Lyngdalshallen, der flere personer skal være skadd etter et slagsmål tirsdag kveld.
Politi ved en bil etterlatt utenfor Lyngdalshallen, der flere personer skal være skadd etter et slagsmål tirsdag kveld. Foto: Torrey Enoksen / Lister24 / NTB scanpix

Væpnet politi rykket tirsdag kveld ut til Lyngdal etter melding om masseslagsmål og knivstikking. En mann er pågrepet, og politiet vil pågripe flere.

Ved 22-tiden var en mann pågrepet, en får behandling på sykehus og en navngitt mann skal pågripes, opplyser lensmann Jan Terje Aas i Farsund og Lyngdal lensmannsdistrikt til NTB.

Politiet mottok meldingen om slagsmål mellom flere personer utenfor Lyngdalshallen klokka 19.47. Meldingen gikk ut på at opptil 15 personer slåss, en er påkjørt med bil, og en er knivstukket – antakeligvis i armen.

– Det er en alvorlig hendelse, og vi rykker ut med store ressurser, sa operasjonsleder Øyvind Hægeland i Agder politidistrikt til NTB i 20-tiden.

Flere forsvunnet

Flere personer forsvant fra stedet, og politiet tror at flere kan være alvorlig skadd.

– Vi har en pågripelsesbegjæring på en navngitt mann, og vi har mange patruljer ute for å snakke med folk i kveld, sier lensmann Jan Terje Aas.

Han sier til NTB at alle de involverte er mellom 20 og 30 år gamle. De fleste er menn, men politiet har også noen kvinnelige navn på blokka. Lensmannen sier det kan bli flere pågripelser i saken.

Ukjent bakgrunn

Seks-sju politibiler sto utenfor idrettshallen tirsdag kveld. Den første meldingen gikk ut på at de involverte hadde med seg både balltre og kniver.

– Det er vårt inntrykk at folk på stedet ikke har hatt så lyst til å fortelle så mye om hva som har skjedd. Så får vi se etter hvert hva vi finner ut av, sa operasjonsleder Øyvind Hægeland til Lister24.

Bakgrunnen for slåsskampen er ikke kjent.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden