Dette skjedde i natt

Artikkelen fortsetter under annonsen

Dette er de viktigste nyhetene fra natt til lørdag 28. mars.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Kraftig bilbrann i Oslo

Det brant kraftig i fem biler på Sletteløkka på Linderud natt til lørdag. Det var en stund spredningsfare til andre biler og vegetasjon i nærheten, og folk ble bedt om å holde seg unna.

Brannen ble meldt fra en beboer på stedet klokka 3.25. En drøy halvtime senere var den slukket. Politiet mener at brannen er påsatt.

Flere koronakonkurser i Sør-Sverige

Utbruddet av koronavirus ser ut til å ha påvirket tallene over konkurser for mars i Skåne sør i Sverige, skriver avisa Sydsvenskan. I mars har 99 aksjeselskaper i regionen gått konkurs, noe som er 27 prosent flere enn i samme periode i fjor.

I storbyen Malmö er antallet konkurser økt med 55 prosent.

Ingen lokalt smittede i Kina

Fra fredag til lørdag var det ingen nye lokalt smittede i Kina, men 54 er registrert med smitte som er importert fra utlandet.

Fra og med lørdag er det svært vanskelig å reise inn til Kina. De aller fleste internasjonale flyforbindelsene er kansellert og selv utlendinger med gyldig visum eller permanent oppholdstillatelse blir nektet adgang.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Eksgeneral i Venezuela har meldt seg

En tidligere general i Venezuela skal være på vei til USA etter å ha overgitt seg i Colombia etter at han torsdag ble siktet og etterlyst for narkotikaforbrytelser. Cliver Alcalá-Cordones er én av totalt 14 personer, deriblant sittende president Nicolás Maduro som USAs justisdepartement har siktet for «narko-terrorisme».

Alcalá-Cordones var tett knyttet til Venezuelas tidligere president Hugo Chávez og skal i årevis skal ha vært en uttalt kritiker av etterfølgeren Maduro.

70–80 personer isolert etter steinras i Sauda

Et ras med stein og jordmasser stenger fylkesvei 520 i Sauda i Rogaland. Ingen er tatt av raset, men opp mot 80 fastboende og hyttefolk er isolert i bygda Hellandsbygd.

Politiet har sammen med skredgruppen til Røde Kors undersøkt raset fra luften. Opprydningen starter trolig lørdag.