Ankesaken mot Keshvari er utsatt

Mazyar Keshvari på Frps landsmøtet på Gardermoen i 2018. Nå er ankesaken hans utsatt på grunn av koronaepidemien. Arkivfoto: Terje Bendiksby / NTB scanpix
Mazyar Keshvari på Frps landsmøtet på Gardermoen i 2018. Nå er ankesaken hans utsatt på grunn av koronaepidemien. Arkivfoto: Terje Bendiksby / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Saken mot stortingsrepresentant Mazyar Keshvari skulle starte i Eidsivating lagmannsrett 30. mars, men er nå utsatt på ubestemt tid, skriver Aftenposten.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Keshvari ble i oktober dømt til sju måneders ubetinget fengsel for grovt bedrageri for juks med reiseregninger på Stortinget.

Påtalemyndighetens påstand var ett og et halvt års ubetinget fengsel. Saken ble derfor anket av statsadvokaten, som mener Keshvari bør straffes strengere fordi han er stortingsrepresentant.

Keshvari leverte 73 fiktive reiseregninger for totalt 450.000 kroner, skriver Aftenposten.

Ankesaken var satt til 30. mars, men Eidsivating lagmannsrett opplyser at den nå er avlyst på grunn av koronaepidemien. Det er ikke kjent når saken kan bli gjennomført.

«Vi vet bare at den er avlyst, og at dette medfører ytterligere belastninger for Keshvari som ikke får lov til å sone og bli ferdig med denne saken», skriver advokat Jon Christian Elden i en melding til avisa.