SAS setter opp ekstraflygninger fra Spania for å få hjem nordmenn

<p>I slutten av februar satt tusenvis av passasjerer strandet på flyplassen i Las Palmas Airport på Gran Canaria. Da var det plutselige sandstormer som hindret flyene i å lette og lande. Nå er det nordmenn som vil hjem på grunn av viruspandemien som herjer over store deler av verden.</p>
I slutten av februar satt tusenvis av passasjerer strandet på flyplassen i Las Palmas Airport på Gran Canaria. Da var det plutselige sandstormer som hindret flyene i å lette og lande. Nå er det nordmenn som vil hjem på grunn av viruspandemien som herjer over store deler av verden. Foto: Borja Suarez / Reuters

SAS har satt opp ekstra flygninger søndag og mandag fra Spania til Norge for at nordmenn skal komme seg hjem, opplyser UD.

SAS har satt opp ekstra flygninger 22. mars fra Las Palmas og 23. mars fra Las Palmas, Malaga og Alicante, opplyser Utenriksdepartementet.

Noen av flygningene går direkte til Oslo, mens andre går via Stockholm.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært