Ingen pågrepne avhørt etter knivstikking i Oslo

Politiet har ikke avhørt de tre personene, som ble pågrepet etter et slagsmål på Torshov natt til fredag, sier seksjonsleder for Anne Alræk Solem i Oslo politidistrikt. Foto: Tore Meek / NTB scanpix
Politiet har ikke avhørt de tre personene, som ble pågrepet etter et slagsmål på Torshov natt til fredag, sier seksjonsleder for Anne Alræk Solem i Oslo politidistrikt. Foto: Tore Meek / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Tre menn i 20-årene er pågrepet og siktet etter et stort slagsmål på Torshov i Oslo natt til fredag. To menn er innlagt på sykehus, men ingen er avhørt.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Det ble brukt kniv og machete i slagsmålet. En gutt i tenårene og en mann i starten av 20-årene ble behandlet for alvorlige skader på sykehus natt til fredag.

– Vi kjenner ikke omfanget av skadene på de fornærmede ennå, sier leder Anne Alræk Solem i seksjon for etterforskning av alvorlige voldssaker i Oslo politidistrikt, til NTB.

Politiet tar sikte på å avhøre de tre siktede mennene og de to fornærmede i løpet av fredag.

– Politiadvokat Anne Bakken vurderer fengslingsspørsmålet fortløpende, opplyser Solem.

Politiet fikk flere meldinger som slagsmålet i Edward Griegs allé på Torshov rett etter midnatt natt til fredag. En av de pågrepne fikk mindre kuttskader i hodet, og ble behandlet på legevakt før han ble kjørt i arresten.

Politiet opplyste natt til fredag at de ser hendelsen i sammenheng med en pågående konflikt mellom unge i Oslo. Flere av de involverte har vært involvert i lignende hendelser den siste måneden. Det vil ikke seksjonslederen bekrefte.

– Vi kjenner ikke foranledningen til saken, men går gjennom tidligere historikk på de involverte. Vi vil ikke kommentere dette ytterligere, fordi det kan påvirke videre etterforskning, sier Solem.