Statsministeren holder pressekonferanse for barn

Statsminister Erna Solberg holder pressekonferanse for barn mandag formiddag. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
Statsminister Erna Solberg holder pressekonferanse for barn mandag formiddag. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Mandag holder statsminister Erna Solberg (H), barneminister Kjell Ingolf Ropstad (KrF) og kunnskapsminister Guri Melby (V) en egen pressekonferanse for barn.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

– Jeg vet at det er mange som nå har spørsmål om viruset og sykdommen covid-19, ikke minst det at skolene er stengte og at fritidsaktivitetene har stoppet opp, sier Solberg i en video på sin facebookside.

Alle skoler og barnehager i Norge er stengte etter at regjeringen har innført de strengeste restriksjonene i landet i fredstid. Også andre arrangementer og aktiviteter er inntil videre stanset.

– Kanskje føler du at du er litt redd og har litt mange spørsmål? Derfor synes jeg det er fint å ha en pressekonferanse for barn slik at vi kan svare på alle spørsmålene, sier Solberg.

Les også: Forebygg coronasmitte: Slik vasker og spriter du hendene riktig

Det er regjeringen som arrangerer pressekonferansen i samarbeid med NRK Supernytt og Aftenposten Junior. Der vil Solberg, Ropstad og Melby svare på spørsmål innsendt til de to redaksjonene.

Pressekonferansen holdes mandag klokken 10.30.

– Jeg gleder meg til å kunne svare på spørsmålene, avslutter Solberg i videoen.

Helsedirektoratet med virusvideo for barn