Mann til sykehus med brannskader i Indre Østfold

En mann er fraktet til Ullevål sykehus i Oslo med brannskader etter en hendelse i en garasje i Hobøl i Indre Østfold natt til tirsdag.

Politiet ble varslet om brannen klokka 3.24 natt til tirsdag. En mann ble påført brannskader i ansiktet og på hender, angivelig i forbindelse med noe arbeid i en garasje i Hobøl. En annen mann kom til stedet og slukket brannen.

– Vi vet ikke helt hva som er skjedd. Det var flere personer på adressen, men ingen skal ha sett det som skjedde, ingen andre skal ha befunnet seg i garasjen da det begynte å brenne, sier operasjonsleder Finn Håvard Aas i Øst politidistrikt til NTB.

Mannen med brannskadene ble kjørt til Ullevål sykehus mens den andre som slukket brannen, ble kjørt til Kalnes sykehus etter å ha blitt eksponert for røyken. Det skal ikke ha blitt store materielle skader i garasjen.

– Politiet har opprettet en sak på forholdet og vil snakke med dem som var til stede og med vedkommende som ble påført brannskadene, sier operasjonslederen.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden