Politiet etterlyser fører av hvit bil etter Odin-forsvinning

Politiet har tidligere frigitt bilder av savnede Odin André Hagen Jacobsen, fanget opp av overvåkingskameraer i Trondheim. 18-åringen ble meldt savnet etter at han ikke kom hjem etter en tur på byen i Trondheim lørdag 17. november 2018. Foto: Politiet / NTB scanpix
Politiet har tidligere frigitt bilder av savnede Odin André Hagen Jacobsen, fanget opp av overvåkingskameraer i Trondheim. 18-åringen ble meldt savnet etter at han ikke kom hjem etter en tur på byen i Trondheim lørdag 17. november 2018. Foto: Politiet / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Politiet vil komme i kontakt med føreren av en hvit bil som var i havnen i Trondheim seks timer etter at Odin André Hagen Jacobsen ble observert der.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Politiet har frigitt en overvåkingsvideo som viser en hvit stasjonsvogn som rygger bak en konteiner på Pir 2 på Trondheim havn og en person som beveger seg rundt bilen, skriver TV 2.

Bilen parkerte på stedet der flere av Odins eiendeler ble funnet noen dager senere. Hendelsen blir fanget opp like før klokken 12 søndag 18. november 2018.

På den neste videobiten er klokken 12.03. Da er den hvite bilen borte, skriver NRK.

Politiet: Veldig viktig vitne

Politiet kaller føreren av bilen et veldig viktig vitne, og ønsker å komme i kontakt med vedkommende.

– Det er for å komme nærmere svaret på om det er Odin som har lagt fra seg gjenstandene, eller om det er andre som har gjort dette senere, sier politiadvokat Hans Vang til NRK.

Videomateriale ble gjenoppretter på slettede harddisker fra et overvåkningskamera i havnen.

Fant gjenstander to mil fra Trondheim

18 år gamle Odin André Hagen Jacobsen fra Skaun ble meldt savnet etter at han ikke kom tilbake etter en tur til Trondheim sentrum lørdag 17. november 2018.

Fem måneder senere fant en person gjenstander som guttens foreldre hadde etterlyst i flere medier ved Jonsvatnet, nesten to mil fra Trondheim havn.