Dette skjedde i natt

Foto: AP / NTB scanpix
Foto: AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Dette er de viktigste nyhetene fra natt til søndag 8. mars.

Turgåere hentet ned fra fjellet

Både de tre personene som måtte grave seg ned ved fjelltoppen Eidskyrkja i Volda kommune på Sunnmøre og skiløperen som måtte grave seg ned ved Reinsnosi i Ullensvang i Hardanger, ble hentet ned i god behold av Røde Kors natt til søndag.

Turfølget på tre og skiløperen i Hardanger har det etter forholdene fint.

Italia stenger storbyer

10 millioner mennesker i Lombardia og andre områder i Nord-Italia ble søndag satt i karantene i en måned for å stanse spredningen av koronaviruset.

Statsminister Giuseppe Conte kunngjorde på en pressekonferanse dekretet om det drastiske tiltaket og varslet at avsperringen av området, som inkluderer Milano og Venezia, skal vare til 3. april

Person til sykehus etter ulykke

En person ble sendt til sykehus bevisstløs etter en trafikkulykke på Orre i Klepp kommune i Rogaland natt til søndag.

Vedkommende våknet igjen etter at den ble fraktet til Stavanger universietssjukehus. Skadeomfanget er ukjent. Hva som har skjedd, er også ukjent.

23 evakuert fra studenthytte

Et anneks med en badstue tilhørende en studenthytte i Mostadmarka i Malvik brant ned natt til søndag. 23 personer som var på hytta, ble evakuert.

En person ble undersøkt av helsevesenet etter å ha fått i seg røyk. Ingen ble skadd.

Stortap for Wild

Mats Zuccarello leverte assist på to av de tre målene Minnesota Wild satte på bortebane mot Los Angeles Kings lørdag. Wild tapte 3-7.

Minnesota Wild lå under i hele kampen og klarte aldri å hente seg inn mot et sterkt Los Angeles King. Særlig mot slutten av kampen fikk Wild gjennomgå. Da ble de overkjørt av kongene fra Los Angeles.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært