Stortingspolitiker i coronakarantene

<p>– Karantene er kanskje litt drøyt. Jeg er oppfordret til å holde meg hjemme og er helt frisk, sier Arbeiderpartiets stortingsrepresentant Lise Christoffersen til VG. Hun er satt i karantene i påvente av svar på en coronatest etter et møte i Paris. Arkivfoto: Berit Roald / NTB scanpix</p>
– Karantene er kanskje litt drøyt. Jeg er oppfordret til å holde meg hjemme og er helt frisk, sier Arbeiderpartiets stortingsrepresentant Lise Christoffersen til VG. Hun er satt i karantene i påvente av svar på en coronatest etter et møte i Paris. Arkivfoto: Berit Roald / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Stortingsrepresentant Lise Christoffersen (Ap) er i karantene i påvente av svar på en test for coronaviruset. Hun kom fra et møte i Paris fredag.

En fransk parlamentariker og en ansatt i kantinen i bygget der møtet ble arrangert, er innlagt på sykehus med coronasmitte, skriver VG.

– Karantene er kanskje litt drøyt. Jeg er oppfordret til å holde meg hjemme og er helt frisk, sier Christoffersen til avisen.

Ap-politikeren, som er medlem i Europarådets parlamentarikerforsamling, sier at møtet i Paris ble avsluttet med en lunsj som var tilberedt i kantinen, men hun sier hun ikke har hatt kontakt med de to som er innlagt på sykehus.

Inntil hun får svar på testen, holder Christoffersen seg hjemme.

Det var Drammens Tidende som først meldte om saken.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært