Dette skjedde i natt

Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Dette er de viktigste nyhetene fra natt til lørdag 7. mars.

Ansatt ved barneskole koronasmittet

Ytterligere en ansatt ved en barneskole i Asker kommune har fått påvist koronavirus. Vedkommende er nå i karantene.

I likhet med to tidligere smittede er også denne personen ansatt ved Nærsnes barneskole, opplyser kommunen i en pressemelding fredag kveld.

Norwegian kansellerer

Norwegian innstiller sine flygninger mellom Oslo og Milano på bakgrunn av nytt reiseråd fra Utenriksdepartementet og anbefalinger fra helsemyndighetene.

Flyselskapet innstiller sine tre ukentlige flygninger mellom Oslo og den italienske storbyen inntil videre, melder de i en pressemelding fredag kveld.

Trump utnevner ny stabssjef

President Donald Trump utnevnte fredag Mark Meadows til ny stabssjef i Det hvite hus etter Mick Mulvaney.

Meadows blir med det den fjerde stabssjefen i Det hvite hus siden Trump ble president. Mulvaney har hatt stillingen i litt over ett år.

South by Southwest avlyses

Multimediefestivalen South by Southwest i Austin i Texas er avlyst på grunn av koronaviruset.

Borgermester Steve Adler har innført unntakstilstand i Austin for å hindre spredning av viruset, med det resultat at festivalen blir avlyst. Den skulle finne sted fra 13. til 22. mars.

Første virustilfeller i tre land i Latin-Amerika

De første tilfellene av koronavirus er registrert i Colombia, Peru og Costa Rica. Dermed er det meldt om 47 tilfeller i Latin-Amerika og Karibia.

Seks land i Latin-Amerika har fra før meldt om smittede. De fordeler seg mellom 13 i Ecuador, ni i Brasil, åtte i Argentina, fem hver i Mexico og Chile, samt ett tilfelle i Den dominikanske republikk. I tillegg er det meldt om tre tilfeller i de franske besittelsene St.-Martin og St.-Barthelemy i Karibia.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært