Barneskole i Bærum stengt – én elev smittet med koronavirus

Oslo internasjonale skole på Bekkestua, der prinsesse Ingrid Alexandra var elev i flere år. Arkivfoto: Terje Bendiksby / NTB scanpix
Oslo internasjonale skole på Bekkestua, der prinsesse Ingrid Alexandra var elev i flere år. Arkivfoto: Terje Bendiksby / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Oslo International School i Bærum er stengt fra fredag etter at en elev fikk påvist koronasmitte torsdag kveld, opplyser TV 2.

den engelskspråklige skolens Facebook-side natt til fredag er det lagt ut en kort beskjed om at skolen er stengt for elever fredag, uten videre forklaring.

Ifølge TV 2 fikk foresatte en mer fyldig redegjørelse på epost torsdag kveld.

– Kjære foreldre. Vi har blitt informert av kommunelegen at en av våre barneskoleelever dessverre har testet positivt for koronaviruset i kveld, skriver Oslo International Schools administrasjonssjef Knut Sørlie i en mail til foresatte torsdag kveld.

I motsetning til andre skoler, for eksempel skolene i Stavanger der to elever har blitt smittet, og kun elever på samme trinn holdes hjemme fra skolene, velger Oslo International School å holde alle elever borte fra skolen fredag.

– Vennligst ikke vær for bekymret over denne beslutningen. Det er ikke kommet meldinger om ytterligere smitte ved skolen, vi stenger bare dørene midlertidig for sikkerhets skyld, opplyser skolen.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært