DNB frykter virusspredning – avlyser internasjonal konferanse i Oslo

DNB avlyser en energi- og shippingkonferanse som skulle samle nærmere 900 investorer og toppledere fra en rekke land. Illustrasjonsfoto: Vidar Ruud / NTB scanpix
DNB avlyser en energi- og shippingkonferanse som skulle samle nærmere 900 investorer og toppledere fra en rekke land. Illustrasjonsfoto: Vidar Ruud / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Energi- og shippingkonferansen skulle samle nærmere 900 investorer og toppledere fra en rekke land. DNB avlyser nå den to dager lange konferansen i Oslo.

«Bakgrunnen for avlysningen er koronaviruset og anbefalinger om å ta nødvendige forholdsregler for å unngå spredning av viruset», opplyser kommunikasjonsrådgiver Andreas Nyheim i DNB til Dagens Næringsliv.

Han viser til at spredningen av koronaviruset den siste tiden har ført til flere rekke kanselleringer og spørsmål fra deltakere.

– Usikkerheten knyttet til mulig spredning av viruset er fortsatt høy. For å ta nødvendige forholdsregler ser vi oss nødt til å avlyse konferansen, skriver Nyheim.

Energy & Shipping-konferansen skulle blitt arrangert onsdag og torsdag neste uke med blant annet foredrag av toppledere i selskaper som Aker, National Oilwell Varco, Odfjell Drilling og Okea.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden