Død person funnet i brennende bil i Moss

En død person ble funnet i en brennende bil i Klosterveien i Moss fredag morgen.
En død person ble funnet i en brennende bil i Klosterveien i Moss fredag morgen. Foto: Ole Berg-rusten / NTB scanpix

En død person ble fredag morgen funnet i en brennende bil i Moss. Brannen er slukket, og politiet etterforsker hva som har skjedd.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Operasjonsleder Tom Sandberg i Øst politidistrikt sier til VG at de undersøker brannstedet for å finne ut om noen har dratt derfra. Undersøkelsene har foreløpig vært resultatløst.

– Området er sperret av, og etterforskere jobber med å finne ut hvem som sitter i bilen. Det er ikke eieren, sier Sandberg og legger til at de ikke har kommet i kontakt med bileieren.

Foreløpig vet ikke politiet om det kan ha skjedd noe kriminelt. De har imidlertid bedt kriminalteknikere undersøke funnstedet nærmere. De har søkt med hund etter spor rundt bilen for å finne ut om andre kan ha vært i bilen, melder NRK.

Kjørt inn i et tre

Bilen sto på tomta til herregården Værne kloster på Dilling i Moss kommune. Den står ikke ved en bilvei, men har kjørt inn i et tre.

– Vi har sett spor som viser at bilen har kjørt opp fra Dyreveien og deretter inn i treet, sier innsatsleder Stig Øvergård på stedet til Moss Avis.

Ingen vitner

Avisa skriver at politiet så langt ikke har noen øyenvitner til det som har skjedd.

– Ifølge beboerne på Værne kloster sto ikke bilen på eiendommen klokken 23.30 i går, og vi ønsker tips fra publikum dersom de har observasjoner i saken, sier operasjonslederen.

Sandberg sier til Dagbladet at bilen er hjemmehørende i Sarpsborg, og at de prøver å finne ut hvem som har brukt den.

Politiet meldte om hendelsen klokka 6.29 fredag morgen..

If: If: De fleste bileiere rammet av bilbrann, er dekket av forsikringen

Personvernpolicy