Dette skjer i dag

Foto: Statens vegvesen / NTB scanpix
Foto: Statens vegvesen / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Dette er blant de ventede hendelsene onsdag 19. februar.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Vegvesenet sprenger snøskavler med dynamitt

Det har dannet seg så store snøskavler på E134 Haukelifjell at Vegvesenet må ta i bruk dynamitt for å få åpnet veien, ifølge Bergens Tidende.

All snøen har den siste uka medført at 50 gjester på Haukeliseter fjellstue ikke kom seg hjem søndag. 35 av gjestene kunne forlate fjellstua tirsdag ettermiddag, mens de resterende 15 kan reise videre onsdag.

Passasjerer får forlate cruiseskip i Japan

Rundt 500 passasjerer som har testet negativt for covid-19-viruset, får onsdag begynne å forlate cruiseskipet Diamond Princess, som er satt i karantene ved ei kai i Japan.

Cruiseskipet har ligget i karantene i 14 dager med om lag 3.700 mennesker om bord på grunn av smitte hos en passasjer som gikk i land i Hongkong. Over 500 personer om bord er smittet av covid-19-viruset.

Bloomberg møter til TV-debatt

Kandidatene som forsøker å bli Demokratenes presidentkandidat, møtes til TV-debatt i Las Vegas. Denne gangen får også styrtrike Michael Bloomberg være med. En ny meningsmåling viser at han har 19 prosent oppslutning på landsbasis.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Det er første gang han stiller i en debatt med rivaler som senator Bernie Sanders og USAs tidligere visepresident Joe Biden.

Pressevisning og gallapremiere for «Fjols til fjells»

I dag er dagen for komedien «Fjols til fjells», som er inspirert av originalfilmen med samme navn fra 1957. Da spilte Leif Juster hovedrollen.

Alle filmens skuespillere stiller til gallapremiere på Colosseum kino. «Fjols til fjells» har premiere på fredag. Handlingen utspiller seg i den moderne norske fjellheimen, med skråblikk på både gammel og ny påskeferietradisjon.