Tre biler brant på Bøler i Oslo

Artikkelen fortsetter under annonsen

Politiet undersøker stedet der tre biler brant på parkeringsplassen ved Bøler senter i Oslo natt til søndag. En fjerde bil fikk røykskader.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Oslo brann- og redningsetat meldte om brannen klokken 4.35 natt til søndag. Bilene sto på parkeringsplassen ved Bøler senter i Oslo. Brannvesenet varslet om mulig spredning til andre biler, men det ikke skulle være fare for spredning til bygninger.

Politiet ble varslet klokka 4.29. Et vitne meldte fra om brann i en bil som sto på parkeringsplassen til Bøler senter.

– Vitnet så først at det var mye flammer i en bil som så spredte seg til to andre biler som sto i nærheten. Ut over dette skal det ikke være spredningsfare eller fare for mennesker, uttalte operasjonsleder Tor Gulbrandsen i Oslo politidistrikt til NTB mens brannen fremdeles pågikk.

Politiet utelukker ikke at brannen kan ha en naturlig årsak, men heller ikke at den kan være påsatt. Mens brannvesenet arbeidet med slokking, hadde politiet patruljer i området for å lete etter mulige vitner som kunne kaste et lys over saken.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Klokka 6.20 meldte politiet om brannen var slokket og at politiet skal foreta åstedsundersøkelse. Foruten de tre bilene som betegnes som totalskadd skal en fjerde bil være påført røykskader.

Natt til fredag var det en bilbrann på Sagene i Oslo som politiet mistenker ble antent. Operasjonslederen sier at det ikke er grunn til å tro at det er noen sammenheng mellom brannene.