Feil melding om person i vannet ved Pirterminalen i Trondheim

Etter å ha satt inn alle nødetater etter en melding, har politiet funnet ut at ingen hadde hoppet i vannet i Trondheim mandag kveld.

Politiet fikk meldingen klokka 22.51 om at en person tok av seg klærne og hoppet ut i vannet ved Pirterminalen, og de varslet Hovedredningssentralen. Klokka 23.35 varsler politiet at brannvesen og dykkere har avsluttet søket ved Pirterminalen i Trondheim, og konkludert med at ingen har hoppet uti der likevel.

– Det er kuldegrader i Trøndelag nå, og med den temperaturen det er i området her, tåler man ikke mange minuttene i vannet, så vi tar slike varsler alvorlig, sier operasjonsleder Wenche Johnsen ved Trøndelag politidistrikt til NTB.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Siste nytt
17:17VerdenFødte på parkeringsplass: – Det var utrolig!16:38Helse og livsstilNordmenn har lav tillit til at andre følger smittevernseglene16:29NorgeKripos involvert i europeisk gigantaksjon mot kryptert, kriminelt nettverk15:57VerdenJeffrey Epsteins tidligere partner Ghislaine Maxwell pågrepet15:51Helse og livsstil«Henke» Larsson om tapet av broren: – Å snakke om mental helse er ingenting å skamme seg over15:27NorgeMye ustabilt vær og haglbyger i Sør-Norge torsdag15:03NorgeMann sjekket ut av Hagen-saken14:45VerdenSverige runder 70.000 coronasmittede14:41Verden– Dette er en massedød på et nivå som vi ikke har sett på lang, lang tid13:36NorgePR-nestor: – Erkjenner at kommentarene er rasistiske13:36VerdenErkerivalene Fatah og Hamas forenes mot Vestbredden-annektering13:34VerdenMeghan Markles advokater: Tjente én milliard pund i turismeinntekter12:51VerdenVerda held pusten medan Israel klargjer anneksjon: – Spikaren i kista12:31NorgeRapport: Politiet som rykket ut under moskéangrepet, ble ledet feil av Google Maps12:04NorgeKlage forsinker byggestart for 22. juli-minnestedet12:01MotorHareide står fast på E18-krav for å støtte Fornebubanen – full klinsj med Oslo og Viken11:31PengerAndelen uføretrygdede fortsetter å øke11:09VerdenSvenske myndigheter skulle øve på corona-scenarier – glemte de eldre10:52VerdenFryktelige scener i Myanmar: – Ble kvalt av en bølge av leire som traff dem10:40Norge«Et skjødesløst og uansvarlig stykke sensasjonsjournalistikk»
Populært