E6 er åpnet etter dødsulykken ved Snåsa

To lastebiler kolliderte på E6 i Snåsa i Trøndelag søndag. En av dem brant etter sammenstøtet. Begge sjåførene døde, men en passasjer i den ene lastebilen kom fysisk uskadd fra ulykken. Foto: Lars Lilleby Macedo / NTB scanpix
To lastebiler kolliderte på E6 i Snåsa i Trøndelag søndag. En av dem brant etter sammenstøtet. Begge sjåførene døde, men en passasjer i den ene lastebilen kom fysisk uskadd fra ulykken. Foto: Lars Lilleby Macedo / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Over tolv timer etter at to lastebiler frontkolliderte ved Hammer i Trøndelag søndag, kunne Vegvesenet åpne E6 natt til mandag. De to sjåførene omkom i ulykken.

Det voldsomme sammenstøtet inntraff i 10.45-tiden søndag. E6 ble stengt ved Hammersaunet mellom Steinkjer og Grong.

Først klokka 1.41 natt til mandag meldte Vegtrafikksentralen for Midt-Norge at veien var ryddet og åpnet igjen.

De omkomne var en norsk mann i 30-årene bosatt i Steinkjer og en utenlandsk mann i 40-årene. Begges pårørende er blitt varslet. En passasjer som satt i den ene lastebilen, klarte å komme seg ut fra det brennende lastebilvraket. Hun kom fra ulykken uten alvorlige fysiske skader.

Det var omkjøring på stedet mens nødetatene og Vegvesenet tok seg av følgene av ulykken.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært