Dette skjer i dag

Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Dette er blant de ventede hendelsene søndag 2. februar.

Kongen er til stede under NM på ski

Kong Harald er til stede under NM i langrenn på ski på Konnerud i Drammen når 3 x 5 kilometer stafett for kvinner fri teknikk og 3 x 10 kilometer menn fri teknikk går av stabelen.

Demokratenes toppkandidater kjemper om Iowa

Kampen om å bli Demokratenes presidentkandidat regnes som helt åpen før mandagens nominasjonsmøter i Iowa. Et blandet firkløver utgjør tetsjiktet.

Bernie Sanders har gjort det klart at han om han taper nominasjonen, vil han støtte Demokratenes kandidat, uansett hvem det blir.

Virusutbruddet: Amerikansk innreiseforbud trer i kraft

USA forbyr inntil videre innreise for utlendinger som har vært i Kina de siste 14 dagene, med noen unntak. Fra søndag vil USA også dirigere alle fly fra Kina til sju store flyplasser, der passasjerene skal undersøkes.

Kina fordømmer USAs vedtak.

Pompeo besøker Kasakhstan

USAs utenriksminister Mike Pompeo besøker Kasakhstan. Besøket er en del av rundreise Pompeo skulle gjort i begynnelsen av januar, men som ble avlyst på grunn av situasjonen som oppsto da USA drepte den iranske generalen Qasem Soleimani.

Bafta-prisene deles ut

Filmprisen er Storbritannias svar på Oscar og deles ut i Royal Albert Hall i London. Vert for årets utdeling er talkshowstjerna Graham Norton.

Filmen «1917» er varslet som en av favorittene til å vinne prisen for årets beste film

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært