Agnete «Agnetesh» Huseby årets influenser

Agnetesh – Agnete Husebye ble årets influenser under Vixen Awards 2019. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
Agnetesh – Agnete Husebye ble årets influenser under Vixen Awards 2019. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Youtuberen Agnete «Agnetesh» Huseby vant prisen årets influencer under Wixen Influencer Awards 2019.

Prisen årets influencer var én av fjorten som ble delt ut under prisutdelingen fredag kveld, og den er regnet som en av de gjeveste.

– Jeg hadde aldri trodd jeg skulle være her jeg er nå for bare ett år siden, sa Huseby fra scenen i Gamle Logen i Oslo sentrum.

22 åringen startet en Youtube-kanal i mai 2015 og har totalt over 19 millioner avspillinger på videoene sine. I 2019 nådde hun 100.000 abonnenter, i et år som Huseby selv omtaler som «helt sykt».

– Jeg fikk over 100.000 abonnenter, ga ut bok og fullførte en bachelorgrad. Det er helt sykt, jeg kan ikke skjønne at jeg faktisk vinner denne prisen, sa Huseby.

– Jeg synes det er veldig gøy vi Youtubere endelig blir litt sett, og at vi får lov til å komme hit i kveld, la hun til.

Fredag kveld var Norges influenserbransje samlet til Vixen Influencer Awards. Til sammen 66 finalister kjempet om prisene i de totalt 14 kategoriene.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært