Dette skjedde i natt

Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
Foto: Heiko Junge / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Dette er de viktigste nyhetene fra natt til søndag 26. januar.

Fireåring til sykehus etter boligbrann i Moss

En fire år gammel jente ble fraktet til sykehus etter en boligbrann i Moss natt til søndag. Jenta ble reddet av en politibetjent som selv fikk røykskader.

Jenta var ved bevissthet da hun ble hentet ut av boligen. Utover det er tilstanden hennes ukjent.

Mann skadd i snøscooterulykke

En mann i 20-årene er fraktet til sykehus med luftambulanse etter en snøscooterulykke i Fyresdal i Vestfold og Telemark natt til søndag.

– Tilstanden til mannen er stabil, men han skal ha smerter. Utover det er skadeomfanget ukjent, sier operasjonsleder André Kråkenes til NTB.

Dødstallet stiger etter virusutbruddet

56 personer har til nå mistet livet på grunn av det nye lungeviruset, og det er oppdaget over 700 nye tilfeller, opplyser kinesiske myndigheter.

Coronaviruset har fått navnet 2019-nCoV.

Iran åpner for videre forhandlinger

Den iranske utenriksministeren, Mohammed Javad Zarif, utelukker ikke forhandlinger med USA. President Donald Trump avviser det derimot kontant.

Uttalelsen kommer i kjølvannet av USAs droneangrep som drepte den iranske generalen Qasem Soleimani og Irans motangrep på amerikanske baser i Irak.

Røisland tok sølv i X Games

Snowboardkjøreren Mons Røisland sier han er helt skjelven og målløs etter at han tok sølv i slopestyle i X Games lørdag. Det er hans beste prestasjon i X Games.

Nordmannen ble slått av canadieren Darcy Sharpe. Amerikanske Red Gerard tok bronse.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden