Torp: Mann gikk berserk på fly – var amper allerede ved innsjekk i Spania

<p>Da flyet landet på Torp sto politi og vektere klare til å ta seg av mannen som skapte kvalm på flyet fra Spania. Arkivfoto.</p>
Da flyet landet på Torp sto politi og vektere klare til å ta seg av mannen som skapte kvalm på flyet fra Spania. Arkivfoto. Foto: Berit Roald / NTB scanpix

Politiet har pågrepet en mann i 30-årene ved Sandefjord lufthavn Torp som skapte bråk på et fly fra Spania.

Politiet i Sør-Øst meldte om hendelsen på Twitter lørdag formiddag. De bisto vektere på flyplassen med å få kontroll på mannen, som allerede da han sjekket inn på flyet i Spania hadde vært amper.

– Det var dårlig oppførsel og stemning under hele flyturen. Personalet ombord har opplyst at han oppførte seg utagerende da han ikke fikk servering, og sikkerhetspersonale måtte gripe inn, sier politiets operasjonsleder til Dagbladet.

De melder på Twitter at mannen blir anmeldt og er tatt med for utvidede prøver. Han vil bli avhørt når han er edru. Ifølge Dagbladet har flykapteinen anmeldt mannen.

Ifølge flyovervåkningstjenesten Flightradar24 hadde det kun landet ett fly på Torp fra Spania lørdag formiddag. Ryanairs rute FR9069 fra Alicante.

Les også: Kabinansatte i SAS og Norwegian vil bremse alkoholsalget på norske flyplasser

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden