Erfarne KrF-politikere får partiets fire statsrådsposter

Tidligere KrF-leder Knut Arild Hareide, utviklingsminister Dag Inge Ulstein, barne- og familieminister Kjell Ingolf Ropstad og KrF-leder og landsbruks- og matminister Olaug Bollestad blir trolig alle en del av Solberg-regjeringen fredag, ifølge Dagen. Her er de på KrFs landskonferanse i januar 2019. Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix
Tidligere KrF-leder Knut Arild Hareide, utviklingsminister Dag Inge Ulstein, barne- og familieminister Kjell Ingolf Ropstad og KrF-leder og landsbruks- og matminister Olaug Bollestad blir trolig alle en del av Solberg-regjeringen fredag, ifølge Dagen. Her er de på KrFs landskonferanse i januar 2019. Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Fremskrittspartiets regjeringsexit gir KrF én ekstra statsråd, men det blir få rokeringer, ifølge flere medier.

Ifølge kilder tett på KrF-leder Kjell Ingolf Ropstad er det Dag Inge Ulsteins navn som det mest usikre, skriver Vårt Land , som først meldte at KrF får fire statsrådsposter.

Kilder bekrefter imidlertid overfor VG at det sent torsdag ettermiddag er klart at Ulstein fortsetter som utviklingsminister. Kjell Ingolf Ropstad og Olaug Bollestad fortsetter også som barne- og familieminister og landbruksminister.

Tidligere torsdag bekreftet kilder til flere medier at tidligere KrF-leder Knut Arild Hareide blir samferdselsminister.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden