Politiet starter søk etter savnet mann i Lillehammer

Politiet gjennomfører onsdag søk i Lillehammer-området etter en 65 år gammel mann som sist ble sett i slutten av november.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Nå har det ikke vært livstegn fra ham på lang tid, og derfor ønsker vi å gjennomføre et søk etter ham, sier etterforskningsleder Ragnhild Ouren i Innlandet politidistrikt til NTB.

65 år gamle Geir Ørnhoft ble sist sett i Lillehammer i slutten av november i fjor, men ble først meldt savnet av familien 17. desember.

Søket etter Ørnhoft vil blant annet foregå langs Mjøsa, Mesnaelva og ved togstasjonen på Lillehammer, som er stedet der han sist ble sett. Frivillige fra Røde Kors deltar, og det vil også bli brukt hunder i søket som både vil foregå innendørs og utendørs.

– Han var syk og i dårlig forfatning

Ouren sier at Ørnhoft tilhører rusmiljøet i Lillehammer.

– Han var syk og i dårlig forfatning da han forsvant. Derfor tror vi ikke at han kan ha kommet så langt til fots. Det kan likevel også hende at han er i Oslo, sier hun.

Hun vil ikke utelukke at mannen kan være død.

– Nå har det ikke vært bevegelse på bankkonto eller kommet andre livstegn, og da har vi en tanke om at han kanskje ikke er i live. Det er derfor vi setter i gang søk nå, sier Ouren.

Politiet ønsker tips fra publikum i saken.

– Det er så langt ingen ting som tyder på at det har skjedd noe kriminelt, sier etterforskningslederen.

Saken oppdateres

Personvernpolicy