Mange lys og blomster lagt ned utenfor Slottet

Mange har vært innom Slottsplassen med lys og blomster i løpet av 2. juledag. Det er nå fullt av blomster rundt hele sokkelen på Karl Johan-monumentet etter at Ari Behn døde 1. juledag. Foto: Ørn E. Borgen / NTB scanpix
Mange har vært innom Slottsplassen med lys og blomster i løpet av 2. juledag. Det er nå fullt av blomster rundt hele sokkelen på Karl Johan-monumentet etter at Ari Behn døde 1. juledag. Foto: Ørn E. Borgen / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Folk fortsetter å legge ned lys og blomster på Slottsplassen i Oslo etter Ari Behns bortgang. Flere hundre lys var tent ved midnatt til fredag.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Det var fullt av blomster og lys rundt hele sokkelen til Karl Johan-monumentet ved midnatt til fredag.

Det har vært en jevn strøm av folk som har tatt turen til Slottsplassen torsdag. I løpet av dagen og kvelden 2. juledag var flere hundre lys tent for Behn. Utover kvelden ble enda flere tent. Folk har også lagt ned hilsener og blomster etter Ari Behns bortgang, som tok sitt eget liv dagen før. Han ble 47 år gammel.

Behns familie har takket for kondolansene og hilsenene de har fått.

– Familien har bedt meg videreformidle at de er enormt takknemlige for den overveldende støtten og alle kondolanser de har fått i denne tøffe tiden. Det varmer å se at Ari har betydd så mye for så mange, sa Behns mangeårige manager Geir Håkonsund til NTB 2. juledag.

Om du har det vanskelig eller kjenner noen som har det vanskelig, be om hjelp! Ring en venn, snakk med familien din, gå til fastlegen eller ring Mental Helses hjelpetelefon: 116 123, Røde Kors: 80033 321 eller Kirkens SOS: 22400040.