Dette skjedde i natt

Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix
Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Dette er de viktigste nyhetene fra natt til 24. desember.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet etterforsker mulig drap i Hokksund

Mannen som døde av skader utendørs i Hokksund mandag kveld, skal tirsdag obduseres. Politiet etterforsker saken som et mulig drap. Ingen er pågrepet i saken.

Mannen i midten av 70-årene ble funnet av det politiet ser på som tilfeldig forbipasserende ved en trafikkert vei ved Loe Bruk i Hokksund sentrum.

Flere boligbranner

Det har vært travelt for brannvesenet flere steder natt til julaften. Til sammen har det blitt meldt om minst fire boligbranner på Sør- og Østlandet.

Flere er fraktet til sykehus eller legevakt etter brannene. Alvorligst er det for en person som er innlagt på sykehus med kritiske skader etter en brann i Moss.

Minst 24 døde i bussulykke i Indonesia

Minst 24 mennesker døde og 13 ble skadd da en buss kjørte av veien og havnet i elven i bunnen av en 150 meter dyp kløft. Flere personer skal fortsatt være innestengt i bussen.

Ulykken skjedde i provinsen Sør-Sumatra like før midnatt mandag lokal tid.

Søk etter vulkanofre avsluttet

Politiet på New Zealand avslutter søket etter to personer som fortsatt er savnet etter vulkanutbruddet i landet i begynnelsen av desember.

Avgjørelsen ble tatt etter at det er gjennomført grundige søk langs kysten og fra luften. De pårørende er orientert om avgjørelsen

Personvernpolicy