32-åring tiltalt for voldtekt av to 15-åringer i Bergen

En 32 år gammel mann er tiltalt for voldtekt av to 15 år gamle jenter. Saken kommer opp for Bergen tingrett i mars. Arkivfoto: Marit Hommedal / NTB scanpix
En 32 år gammel mann er tiltalt for voldtekt av to 15 år gamle jenter. Saken kommer opp for Bergen tingrett i mars. Arkivfoto: Marit Hommedal / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

En 32 år gammel mann fra Bergen er tiltalt for voldtekt av to jenter under 16 år. Samtidig etterforskes han for en mulig tredje voldtekt.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

De to jentene var 15 år gamle da voldtektene han er tiltalt for, skal ha funnet sted under en fest i mannens leilighet i mai 2016, skriver Bergensavisen.

Ifølge tiltalen skal han ha hatt seksuell omgang med jentene mens de sov, var beruset eller av andre grunner var ute av stand til å motsette seg handlingene.

Ifølge Bergensavisen ble mannen ikke anmeldt før lenge etter hendelsen, og tiltalen ble først tatt ut i høst. Ifølge Bergens Tidende skal de to jentene ha vært barnevakter for tiltaltes barn.

Mannen er også mistenkt for en tredje voldtekt i en ny sak, som skal ha tilknytning til den saken hvor mannen er tiltalt, men foreløpig har han bare status som mistenkt i denne saken. Årsaken til at mannen ennå ikke er siktet er at påtalemyndigheten vil benytte seg av bevisene de allerede har sikret i den første saken, og det derfor ikke er behov for nye tvangsmidler som ransaking og beslag.

Saken der mannen er tiltalt, kommer opp for retten i mars neste år.