Død mann funnet på strand ved Sola Lufthavn

Det er funnet en død mann på Rægestranden i Sola kommune. Politiet betegner dødsfallet som mistenkelig. Foto: Politiet / NTB scanpix
Det er funnet en død mann på Rægestranden i Sola kommune. Politiet betegner dødsfallet som mistenkelig. Foto: Politiet / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Politiet vil ha tips etter at en mann ble funnet død mandag på Rægestranden ved Stavanger lufthavn i Sola kommune. De anser dødsfallet som mistenkelig.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Politiet fikk melding fra turgåere som hadde funnet en død mann like etter klokken 16 mandag på Rægestranden i Sola kommune. Den avdøde ble funnet i en sanddyne, rundt 15 meter fra sjøkanten, melder NRK. Det skal ha vært to turgåere som gikk tur med hund, som fant den døde personen.

– Det er funn på stedet som tilsier at dødsfallet er mistenkelig, men vi kan ikke gå inn på flere detaljer nå, sier leder for personseksjonen Bjørn Kåre Dahl i Sørvest politidistrikt i en pressemelding mandag kveld.

Kommunikasjonsrådgiver Jon Dagsland ved Sørvest politidistrikt kan sent tirsdag kveld ikke kommentere saken ytterligere overfor NTB.

Politiet ønsker nå å komme i kontakt med alle som har vært i området i det aktuelle tidsrommet, som er fra lørdag morgen til klokken 16 mandag, for å finne ut hva som har skjedd.

Etter funnet har kriminalteknikere jobbet på stedet og det er tatt vitneavhør. Politiet er i gang med rundspørring i området. Det jobbes også med å finne ut hvem avdøde er.

– I den forbindelse går vi blant annet gjennom savnetmeldinger. Avdøde vil bli obdusert, sier Dahl.