Babcock har seks fly tilgjengelig i Nord-Norge

Med de siste flyene som er satt i tjeneste er alle baser i landet bemannet med ambulansefly. I tillegg til de to siste flyene som er satt inn er et tredje i beredskap. Ambulansefly utenfor hangaren til Babcock i Tromsø. Illustrasjonsfoto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB scanpix
Med de siste flyene som er satt i tjeneste er alle baser i landet bemannet med ambulansefly. I tillegg til de to siste flyene som er satt inn er et tredje i beredskap. Ambulansefly utenfor hangaren til Babcock i Tromsø. Illustrasjonsfoto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Babcock har satt inn to ekstra fly, og har med det seks av seks fly tilgjengelig i Nord-Norge. Mellom klokken 6 og 18 mandag utførte selskapet alle oppdrag.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Det opplyser Babcock Scandinavian AirAmbulance i en pressemelding mandag kveld.

Med de siste flyene som er satt i tjeneste, er alle baser i landet bemannet med ambulansefly. I tillegg til de to siste flyene som er satt inn, er et tredje i beredskap.

Ifølge selskapets systemer ble det tildelt tolv oppdrag fra klokka 6 til 18 mandag, og Babcock har utført alle oppdragene. Et fly gjennomførte tre flyginger med pasient.