Ny leder for flyoperasjoner i Babcock-ledelsen

Artikkelen fortsetter under annonsen

Leder for flyoperasjoner i Babcock, Hans Skog-Andersen, skal over i en ny lederstilling i Babcock Aviation. Asgeir Nyseth tar over etter Skog-Andersen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Det opplyser selskapet i en pressemelding.

Hans Skog-Andersen skal over i en ny lederstilling i Babcock Aviation, der han skal bygge opp en ny organisasjon for helikopteroperasjoner. Han har imidlertid sagt ja til å fortsette som sjef for flyoperasjoner inntil situasjonen i ambulanseflytjenesten er avklart og stabilisert.

– Jeg ser fram til å ta fatt på nye oppgaver i selskapet, men vil først jobbe tett sammen med Asgeir Nyseth en tid fremover for å sørge for at overgangen gjennomføres på en sikker og smidig måte, sier Skog-Andersen.

Nyseth, som er fra Målselv i Troms, har tidligere vært driftsdirektør i Norwegian. Han begynte i Babcock 1. november og ser fram til å ta fatt på sin nye stilling.

– Til tross for den krevende situasjonen Babcock står i nå, ser jeg et stort potensial i selskapet. Jeg ser fram til å være med på å utvikle denne viktige tjenesten videre. Babcock har hatt sine utfordringer siden overtakelsen, og jeg er glad for at Hans Skog-Andersen blir stående i stillingen til situasjonen er avklart og stabilisert, sier Nyseth.

Babcock har vært i hardt vær etter at fem av selskapets elleve fly ble satt på bakken i helgen. Mandag opplyste Helse nord at situasjonen i luftambulansetjenesten er bekymringsfull og har satt krisestab på ubestemt tid. Mandag var fortsatt fire av ambulanseflyene ute av beredskap.