Mann siktet for drap på kvinne i Drammen

Artikkelen fortsetter under annonsen

Mannen ble pågrepet av politiet fredag ettermiddag.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

En mann i slutten av 40-årene blir i dag fremstilt for varetektsfengsling ved Drammen tingrett siktet for drap på en kvinne i juli 2019.

Det opplyser politiinspektør Magnar Pedersen i Sør-Øst politidistrikt i en pressemelding. Mannen ble pågrepet av politiet fredag ettermiddag.

Kvinnen (46) ble funnet død i sin leilighet på Fjell i Drammen 23. juli i år, og etterforskningen har vist at kvinnen døde en gang i løpet av juli 2019.

Saken ble innledningsvis etterforsket som et mistenkelig dødsfall, og i løpet av høsten ble saken ytterligere prioritert da det framkom at det kunne dreie seg om et drap.

– Den tid som er medgått fra funnet av kvinnen til en pågripelse, har gått til omfattende teknisk og taktisk etterforskning. Skjellig grunn til mistanke mot en bestemt person ga i slutten av november grunnlag for pågripelse og begjæring om fengsling, uttaler politiinspektør Pedersen i pressemeldingen mandag.

Politiet ønsker publikums bistand til opplysninger tilknyttet avdøde og ikke minst gjelder det opplysninger fra sommeren 2019. Politiets tipstelefon er 969 45 605.