Politiet etterlyser vitner etter påkjørsel i Sandnes

Artikkelen fortsetter under annonsen

Politiet etterlyser vitner til påkjørselen av en fotgjenger i Sandnes lørdag ettermiddag. Bilføreren stakk av etter påkjørselen og kvinnen er alvorlig skadd.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Føreren av personbilen som kjørte på kvinnen har ikke meldt seg, og politiet er interessert i tips fra publikum.

– Etterforskningen er fortsatt i startfasen, og vi er i ferd med å innhente video fra overvåkingskameraer i området. Vi er interessert i å komme i kontakt med vitner som kan ha sett noe, alle opplysninger er interessante, sier etterforskningsleder Ivar Riveland i Sørvest politidistrikt til NTB.

Kvinnen, som er i slutten av 30-årene, ble fraktet til akuttmottaket ved Stavanger universitetssjukehus (SUS). Hun var ved bevissthet da hun ble kjørt bort og har gitt flere opplysninger til politiet.

– Hun ligger på intensivavdelingen og er alvorlig skadd, men har vært våken og i stand til å la seg avhøre. Hun skal fraktes til Haukeland universitetssjukehus for videre behandling, opplyser Riveland.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Politiet har ingen mistenkte etter hendelsen, og har foreløpig kun en vag beskrivelse av bilen som skal ha kjørt på henne.

Påkjørselen skjedde utenfor Burger Kompaniet på Lura i Sandnes like etter klokken 17.30 lørdag ettermiddag. Politiet ber vitner til hendelsen i Seljeveien/Stavangerveien om å ta kontakt med politiet på 02800.