Mann omkom i ulykke på Randaberg i Rogaland

En mann omkom i en påkjørsel på E39 i Randaberg i Rogaland fredag kveld.
En mann omkom i en påkjørsel på E39 i Randaberg i Rogaland fredag kveld. Foto: Statens Vegvesen Webkamera / NTB scanpix

En mann i 70-årene omkom da han ble påkjørt på E39 i Randaberg i Rogaland fredag kveld. Vedkommende ble erklært død på stedet.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mannen var ute og gikk da han ble påkjørt noen hundre meter sør for tunnelløpet til Byfjordtunnelen, sør for avkjøringen til Harestad.

– Vi kjenner ikke til omstendighetene rundt det som skjedde per nå, men har avhørt vitner til ulykken, sa operasjonsleder Jostein Reiestad ved Sørvest politidiskrikt til NTB.

Politiet fikk melding om ulykken klokken 19.59. Mannen fikk livreddende førstehjelp på stedet før han ble erklært død av en lege like før klokken 20.30, skriver Stavanger Aftenblad. Mannens pårørende er varslet.

– Det store spørsmålet er om man kan forvente at en person skal passere veien der ulykken skjedde. Det er 70-sone på stedet, og det var i tillegg mørkt, våt vei og dårlig sikt på grunn av nedbør da påkjørselen fant sted, sier etterforskningsleder Ivar Riveland til Dagbladet.

E39 Randabergveien og Byfjordtunnelen var stengt etter ulykken og mens politiet jobbet med vitneavhør og åstedsarbeid. Veien ble åpnet for normal ferdsel i 00.30-tiden.

Føreren av bilen skal ikke være fysisk skadd, men er ifølge politiet, i sjokk.

Personvernpolicy