Mann til sykehus med stikkskader

En mann er sendt til sykehus etter en voldsepisode i Drammen i Buskerud torsdag kveld.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet fikk melding om voldsepisoden klokken 23.33. Én person hadde fått stikkskader.

– Patruljer gjennomførte søk i området, og tre personer er innbrakt for ytterligere undersøkelse. Ukjent skadeomfang på fornærmede. Politiet oppretter sak på forholdet, skrev politiet i Sørøst på Twitter klokken 01.13.

Fornærmede er en mann i 20-årene. De tre personene som politiet har kontroll på, er også i 20-årene, skriver VG.

– Det er ingenting som tyder på at han er livstruende skadd. Vi er litt usikre på hva slags redskap som er brukt. Men vi er over i etterforskningsfasen nå. Vi vet ikke hva som er bakgrunnen for voldsepisoden eller om det kan ha vært flere involvert, sier operasjonsleder Øyvind Hammervold til avisen.

Personvernpolicy