Midelfart om Epstein: – Var i forretningsmessig bekjentskapskrets

Celina Midelfart. Arkivfoto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
Celina Midelfart. Arkivfoto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Celina Midelfart var en rekke ganger på Jeffrey Epsteins fly i 1996 og 1997. Hun har ikke hatt kontakt med ham siden, sier hun til Dagens Næringsliv.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

– Jeg hadde penger plassert hos Bear Sterns under hans ansvar på midten av 90-tallet da jeg studerte i New York. Han inngikk i en felles forretningsmessig bekjentskapskrets. Jeg har ikke hatt noe med ham å gjøre siden 96/97, skriver Celina Midelfart i en melding til Dagens Næringsliv.

Svaret kom etter at DN mandag spurte henne om flylogger, som plasserer henne på flyet til den nå avdøde, overgrepsdømte milliardæren Jeffrey Epstein en rekke ganger i 1996 og 1997.

Epstein ble for første gang etterforsket i 2006, flere år etter at Midelfart sist hadde kontakt med han.

Se og Hør melder tirsdag at FBI ønsker å snakke med Midelfart om hennes forbindelse til Epstein.

I forbindelse med at amerikanske påtalemyndigheter nå etterforsker Epstein-saken, ønsker de kontakt med alle som har hatt noe med Epstein å gjøre gjennom årene.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

– FBI ønsker å snakke med Celina Midelfart. Vi prøver fortsatt å spore opp informasjon om Epstein, sier en agent til Se og Hør.

Midelfart sier til VG tirsdag morgen at hun ikke er blitt kontaktet av FBI.

Epstein tilsto i 2008 å ha betalt en mindreårig for seksuelle tjenester. Han ble dømt til 13 måneder i fengsel. Epstein ble pågrepet i juli i år, tiltalt for menneskehandel og ett seksuelt overgrep mot en mindreårig. Han tok sitt eget liv i fengsel før denne saken kom opp for retten.

Video: Dette er Epstein-saken: