Dette skjedde i natt

Dette er de viktigste nyhetene fra natt til tirsdag 3. desember.

Melding om skyting på Briskeby i Oslo

Politiet i Oslo søkte etter flere personer etter at skudd trolig ble avfyrt i boligområdet ved Briskeby brannstasjon i Oslo mandag kveld.

Politiet sendte flere væpnede patruljer etter meldinger rundt klokka 23.25 om flere smell fra området. Ingen er funnet skadd.

Skadd under rigging av julemarked

En 28 år gammel mann ble mandag kveld sendt til Ullevål sykehus med alvorlige skader etter å ha fått en metallplate over seg på Gjersjøen golfbane i Akershus.

– Det er snakk om brudd eller knusningsskader i bekkenet, og det ble meldt store blødninger. Han ble fraktet til sykehus i luftambulanse, sier operasjonsleder Svein Walle til NTB natt til tirsdag.

Epsteins ofre vil tvinge prins Andrew

Advokaten til fem kvinner som anklager Jeffrey Epstein for å ha misbrukt dem, vil stevne prins Andrew til å vitne i retten.

Kvinnene hevder at prins Andrew var vitne til at mennesker ble gitt massasjer i Epsteins hjem, melder BBC.

Trump nekter Bloomberg-journalister adgang

Journalister fra Bloomberg News vil ikke lenger få adgang til Donald Trumps valgmøter fordi presidenten ikke tror de vil være upartiske i dekningen.

Meldingen om nekten kommer etter at milliardær og eieren av Bloomberg News, Michael Bloomberg, kastet seg inn i neste års valgkamp mot Trump.

Trump truer med toll på franske varer

USA truer med opptil 100 prosent toll på flere franske produkter som et svar på at Frankrike har innført en skatt på digitale tjenester fra Google, Apple, Facebook og Amazon.

Fra januar kan franske importvarer til en verdi av 2,4 milliarder dollar, om lag 22 milliarder kroner, få ekstra toll.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden