Mann siktet for drap i Moss samtykker til fengsling

Politiet har ikke villet bekrefte om den døde kvinnen ble funnet inne eller utenfor adressen på Jeløya, eller si om det er gjort funn av noe drapsvåpen. Foto: NYHETSTIPS.NO / NTB scanpix
Politiet har ikke villet bekrefte om den døde kvinnen ble funnet inne eller utenfor adressen på Jeløya, eller si om det er gjort funn av noe drapsvåpen. Foto: NYHETSTIPS.NO / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

En kvinne i 50-årene ble funnet død av politiet i Moss onsdag ettermiddag. En 30 år gammel mann som er siktet for drap, samtykker til varetektsfengsling.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det opplyser den siktedes forsvarer Sille Heidar til TV 2.

30-åringen vil bli begjært varetektsfengslet og framstilt for fengsling torsdag eller fredag.

Onsdag kveld satt han i avhør med politiet. I avhør har han erkjent de faktiske forhold, men han har ikke formelt tatt stilling til skyldspørsmålet, sa jourhavende jurist John Skarpeid i Øst politidistrikt til NTB onsdag kveld.

Ifølge TV 2 vil det trolig bli gjennomført nye avhørt av den siktede torsdag morgen.

I 14-tiden onsdag ettermiddag dro politiet til en adresse på Jeløya etter å ha mottatt melding fra en av kvinnenes arbeidskolleger. Kollegaen var bekymret siden kvinnen ikke hadde møtt på jobb de to siste dagene.

Kvinnen ble funnet død av politiet. En 30 år gammel mann som oppholdt seg på stedet, ble pågrepet av politiet og er nå siktet for drap.

– Vi vil foreløpig ikke si noe om hva slags relasjon de to har hatt til hverandre, sa Skarpeid til NTB.

Politiet vil foreløpig ikke bekrefte om den døde kvinnen ble funnet inne eller utenfor adressen på Jeløya, eller si om det er gjort funn av noe drapsvåpen.

Politiets arbeid foregår utenfor hvor det blant annet har blitt satt opp et telt for å dekke til en bil på parkeringsplassen utenfor, skriver TV 2.

Personvernpolicy