Dette skjedde i natt

Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix
Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Dette er de viktigste nyhetene fra natt til onsdag 27. november.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Vannlekkasje fører til trafikkaos

Politiet frykter E39 i Sandviken i Bergen kan kollapse etter stor vannlekkasje. 58 personer ble evakuert da store mengder vann strømmet ut av en mur nedenfor europaveien.

Det er frykt for at masser kan rase ut og at E39 kollapser. Veien er stengt i sørgående retning mot Bergen og blir det i lang tid. Politiet advarer om trafikkaos og ber folk unngå å kjøre, dersom de kan.

Brannmann pågrepet for brannstifting

En 19-åring i det frivillige brannvesenet i New South Wales i Australia er siktet for å ha startet sju branner med vilje. Mannen skal ha startet brannene for deretter å ha deltatt i slukkingsarbeidet.

Delstaten har vært og er hardt rammet av voldsomme skogbranner i oktober og november.

Mer enn 70 millioner fulgte riksrettshøring

Seere har strømmet til flere amerikanske TV-selskaper i november for å følge de direktesendte riksrettshøringene mot president Donald Trump.

Tall fra Nielsen Media Research viser at 70,8 millioner seere var innom overføringene fra høringene. Tallene inkluderer ikke de som fulgte med på nett, så seertallet er trolig enda høyere.

Bolivia utnevner ambassadør til USA

Bolivia har utnevnt landets første ambassadør til USA på 11 år. Bolivias midlertidige regjering er i ferd med å tilbakestille landets utenrikspolitikk etter avgåtte president Evo Morales.

Utnevnelsen av ambassadøren Walter Oscar Serrate Cuellar må godkjennes i nasjonalforsamlingen.