Solskjær etter poengdeling: – Jeg trodde vi hadde gitt opp

Ole Gunnar Solskjær var ikke fornøyd med mye etter søndagens kamp, men var tilfreds med at laget kom tilbake etter å ha ligget under 0-2.
Ole Gunnar Solskjær var ikke fornøyd med mye etter søndagens kamp, men var tilfreds med at laget kom tilbake etter å ha ligget under 0-2. Foto: Audun Braastad / NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Ole Gunnar Solskjær trodde hans Manchester United hadde gitt opp da Sheffield United gikk opp til 2-0 tidlig i den andre omgangen søndag. Kampen endte 3-3.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Manchester United var på vei mot sitt femte tap denne sesongen da Lys Mousset satte inn 2-0 til hjemmelaget etter 52 minutter.

Så giret United om, scoret tre strake og var bare en overtidsscoring fra Ollie McBurnie unna å vinne sesongens femte.

Trener Ole Gunnar Solskjær fikk tankene tilbake på 0-4-tapet for Everton i vår da hjemmelaget gikk opp til 2-0.

– Jeg tenkte på Everton-kampen (0-4-tap i vår), for da ga laget opp. Jeg trodde vi hadde gitt opp her også. Men spillerne gjorde ikke det. At de klarte å snu det var godt å se, sa Solskjær til Sky Sports etter kampen.

– Man forventer jo ikke at spillerne gir opp, men det gjorde vi mot Everton. Nå gjorde vi det ikke. Det er en stor forskjell der, fortsatte Solskjær.

Poengdelingen gjør at United ligger på 9.-plass etter 13 kamper med 17 poeng. Opp til Wolverhampton på 5.-plass, som gir europaligagruppespill, er det bare to poeng, men Chelsea på plassen over er hele ni poeng foran.

– Det var en veldig svak forestilling av oss. Vi spilte en svak 1. omgang og vant ingen dueller, vi holdt oss ikke til kampplanen. Men det var godt at vi klarte å komme oss tilbake.

Aston Villa kommer på besøk til Old Trafford søndag.