Kvinne fortsatt på sykehus etter knivstikking i Drammen

Kvinnen som onsdag ettermiddag ble knivstukket på åpen gate i Drammen, er fremdeles innlagt til behandling på sykehus, ifølge politiet.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Vi har foreløpig ikke fått noen oppdatering om kvinnens helsetilstand, annet enn at hun er våken, sier politijurist Ann Irén Svane Mathiassen i Sørøst politidistrikt til Drammens Tidende.

En mann stakk kvinnen flere ganger med kniv i 15-tiden i Tollbugata i Drammen sentrum onsdag ettermiddag. Vitner opplyser at det oppsto en krangel mellom dem i forkant av knivstikkingen.

Kvinnen fikk førstehjelp av forbipasserende etter hendelsen. Vitner fikk lagt mannen i bakken, og en video fra hendelsen viser en person som sparker mannen i ansiktet, ifølge Drammens Tidende.

– Vi har Ikke oversikt over hvilke skader han er påført, men han er ute fra sykehuset, pågrepet og sitter nå i arrest. Han er foreløpig ikke avhørt, men vi vil forsøke å få til et avhør av vedkommende torsdag, sier Mathiassen.

Mannen er utenlandsk statsborger, og han er kvinnens ektemann, opplyser Mathiassen. Ekteparet har et felles barn som nå er blitt tatt hånd om.

Personvernpolicy