Kvinne knivstukket i Drammen – mann siktet for drapsforsøk

En mann i 30-årene er siktet for drapsforsøk etter at en kvinne ble stukket gjentatte ganger med kniv i Drammen sentrum onsdag. Kvinnen er utenfor livsfare.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Kvinnen ligger på sykehus og skal være alvorlig skadd, opplyser jourhavende jurist Lene Skeistrand i Sørøst politidistrikt til NRK onsdag kveld.

Offeret ble stukket gjentatte ganger med kniv og fikk førstehjelp av forbipasserende etter hendelsen. Den fant sted i 15-tiden i Tollbugata i Drammen sentrum onsdag.

De to involverte har en nær relasjon til hverandre, ifølge politiet. Vitner opplyser at det oppsto en krangel mellom dem i forkant av knivstikkingen.

– Da vi kom til stedet, tok vitner hånd om gjerningsmannen, og forbipasserende behandlet fornærmede på stedet. Personen er ikke livstruende skadd etter det vi så, sier politiets innsatsleder Arne Koppergård til Drammens Tidende.

Politiet kan ikke si noe om motivet for knivangrepet, men opplyser at de har kontroll på kniven som ble brukt. Det er satt store etterforskningsressurser på saken.

Personvernpolicy