Florø-drapet: Siktet 27-åring varetektsfengslet i fire uker

Politibiler ved stedet der en kvinne ble funnet drept med kniv i Florø i Sogn og Fjordane. En mistenkt mann er pågrepet, opplyser politiet
Politibiler ved stedet der en kvinne ble funnet drept med kniv i Florø i Sogn og Fjordane. En mistenkt mann er pågrepet, opplyser politiet Foto: David E. Antonsen / Firdaposten / NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Den 27-år gamle mannen som er siktet for å ha knivdrept en 51 år gammel kvinne i Florø, varetektsfengsles i fire uker med brev- og besøksforbud.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Den siktede mannen møtte ikke i fengslingsmøtet, og tingretten har besluttet at han skal varetektsfengsles i fire uker. Han skulle egentlig framstilles for varetektsfengsling i Sogn og Fjordane tingrett mandag, men det ble framskyndet til søndag.

Vest politidistrikt opplyser i en pressemelding at politiet jobber med vitneavhør, krimtekniske undersøkelser og obduksjon av avdøde. Kriminalteknikere skal neste uke undersøke åstedet.

Mannen bodde i Florø sammen med sin mor, og de to hadde besøk av avdøde og hennes sønn. Alle er fra Øst-Europa, men fra to forskjellige land. Siktede var lørdag ikke avhørt, noe som skyldes at han ble ivaretatt av helsevesenet.

Politiet har foreløpig ikke grunn til å tro at andre var til stede da drapet ble begått i en leilighet i Florø.