Dette skjedde i natt

Illustrasjonsfoto: Vidar Ruud / NTB scanpix
Illustrasjonsfoto: Vidar Ruud / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Dette er de viktigste nyhetene fra natt til lørdag 16. november.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Ni år gammel gutt savnet i Oslo

En ni år gammel gutt fra Veitvet i Oslo er meldt savnet etter at han ikke kom hjem fra skolen til avtalt tid klokken 14 fredag ettermiddag.

Politiet leter etter gutten med patruljer, helikopter og hundepatruljer. I tillegg deltar mellom 20 og 30 frivillige fra Norsk Folkehjelp, Norske Redningshunder og Røde Kors i søket. Det mistenkes ikke noe kriminelt.

Dansk mann pågrepet etter drap i Malmö

En dansk 27-åring ble fredag kveld pågrepet etter en biljakt i Danmark. Mannen er siktet for å ha drept en 24 år gammel kvinne i Malmö i Sverige.

Politiadvokat Kajsa Cavallin sier i en pressemelding at ettersom den siktede ennå ikke er varetektsfengslet, kan de ikke si noe om bevisgrunnlaget i saken eller hva som gjør at den pågrepne 27-åringen er siktet for drap.

Siktet skoleskytter i California er død

16 år gamle Nathaniel Berhow, som er siktet for å stå bak skytingen på en skole i Santa Clarita i California der to ble drept, døde fredag.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Ifølge politiet viser videoovervåkingskamera at han skjøt seg selv i hodet etter at han skjøt og skadet fem andre på Saugus High School.

Lovende start for Hovland og Ventura

Da golfproffene omsider kom i gang i Mexico fredag, gikk Viktor Hovland første runde på 68 slag, mens Kristoffer Ventura gikk en 69-runde.

Så langt i turneringen ligger Hovland på en 31.-plass og Ventura på en 44.-plass. Danny Lee fra New Zealand leder turneringen etter at han gikk en 62-runde.

Fem Morales-tilhengere drept i sammenstøt

Fem tilhengere av den avgåtte presidenten Evo Morales ble drept da sikkerhetsstyrker åpnet ild under en demonstrasjon i Sacaba i Bolivia fredag.

I tillegg til at fem ble drept, ble 75 såret under sammenstøtene, sier sykehusdirektør Guadalberto Lara i Sacaba til nyhetsbyrået AP. Over 100 personer er pågrepet, opplyser myndighetene.