Dette skjer i dag

Arkivfoto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
Arkivfoto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Dette er blant de ventede hendelsene torsdag 14. november.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Politiet skal undersøke hus i Sola

En mann i 20-årene ble onsdag pågrepet og siktet etter funn av eksplosiver i et hus i Sola kommune. Torsdag skal politiets bombegruppe undersøke boligen og gjenstandene.

– Vi har ikke oversikt over hvilke typer eksplosiver det er, eller hvor mye det er snakk om. Det er det bombegruppa skal bidra med, sa operasjonsleder Kurt Løklingholm i Sørvest politidistrikt til NTB en halvtime over midnatt til torsdag.

Stoltenberg møter Trump

NATOs generalsekretær Jens Stoltenberg besøker president Donald Trump i Det hvite hus Washington.

På agendaen står samtaler om innsatsen for å øke medlemslandenes forsvarsbudsjetter og bedre byrdefordelingen. Trump vil også ta opp viktigheten av jobbe videre med antiterrorvirksomhet, beskyttelse av 5G-nettverk og å bygge opp forsvarsverket mot dataangrep, ifølge Det hvite hus.

Hauglie og Vågeng møtes

I dag møtes arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie (H) og Nav-direktør Sigrun Vågeng nok en gang for å diskutere trygdeskandalen.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Til Aftenposten sier ytelsesdirektør Kjersti Monland i Nav at etaten har følt at den hadde departementet i ryggen i sin tolkning av lovverket. Arbeids- og sosialministeren sier at Monlands uttalelser vil bli blant temaene på møtet.

Lansering av Helleland-bok

To måneder før Linda Hofstad Helleland går av som visepresident i WADA, kommer hun med en bok med avsløringer om makt, svindel og verdens største dopingskandale.

Boken «Ren idrett, skittent spill» er skrevet i samarbeid med forfatter Ståle Økland.

Koalisjonen mot IS møtes

Ministre fra 30 land i den USA-ledede koalisjonen som kjemper mot IS, møtes i Washington for å drøfte situasjonen i Nord-Syria etter at USA trakk sine styrker ut av området.

De skal også drøfte veien videre etter at IS-leder Abu Bakr al-Baghdadi ble drept.