Mistenkte fortsatt på frifot etter knivstikking i Oslo

En 23 år gammel mann ble onsdag kveld knivstukket i området Kværnerdalen i Oslo, melder politiet. Tre mistenkte tenåringer er på frifot.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mannen som ble knivstukket, meldte selv fra til politiet om hendelsen klokken 21.32.

Han ble først fraktet til legevakt med ambulanse, og det ble opplyst at han ikke er kritisk skadd. Senere, klokken 22.43, opplyste politiet på Twitter at mannen var kjørt videre til sykehus.

– Han hadde skader som gjorde at de ønsket å kjøre ham videre til sykehuset. Det skal ikke være kritisk, men han fremstår som moderat eller alvorlig skadd, sa operasjonsleder Rune Hekkelstrand i Oslo politidistrikt til NTB en halvtime før midnatt. Klokken 3.40 er tilstanden hans uforandret.

Til TV 2 bekrefter innsatsleder på stedet, Svein Bjelland, at det dreier seg om knivstikking. Politiet har foreløpig ikke gjort funn av kniven. Den fornærmede mannen har opplyst til politiet at gjerningspersonene var tre gutter i 15-årsalderen.

– Vi pratet med ham på stedet, og vi har pratet med ham på telefon. Nå må han først og fremst få behandling, før vi så fort som mulig kan gjøre et avhør av ham for å få mer informasjon, sier operasjonslederen.

De mistenkte guttene skal ha vært mørke i huden og mørkkledde. De hadde stukket fra området da politiet ankom.

Saken har gått over i etterforskningsfasen, og det aktive søket etter de mistenkte er natt til torsdag avsluttet, opplyser operasjonsleder Sven Christian Lie til NTB klokken 3.40.

Hendelsesforløpet er foreløpig ukjent. Det er heller ingenting som tyder på at de mistenkte og den fornærmede kjente hverandre fra før.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden