Politiet leter etter tre gutter etter voldshendelse i Oslo

Artikkelen fortsetter under annonsen

En mann er blitt utsatt for vold med mulig stikkvåpen i området Kværnerdalen i Oslo, melder politiet. De leter etter tre gutter etter hendelsen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Han ble først fraktet til legevakt med ambulanse, og det ble opplyst at han ikke er kritisk skadd. Senere, klokken 22.43, opplyser politiet på Twitter at mannen er kjørt videre til sykehus.

– Han hadde skader som gjorde at de ønsket å kjøre ham videre til sykehuset. Det skal ikke være kritisk, men han fremstår som moderat eller alvorlig skadd, sier operasjonsleder Rune Hekkelstrand i Oslo politidistrikt til NTB.

Den fornærmede mannen har opplyst til politiet at det var tre gutter i 15-årsalderen som utsatte ham for vold.

– Vi pratet med ham på stedet, og vi har pratet med ham på telefon. Nå må han først og fremst få behandling, før vi så fort som mulig kan gjøre et avhør av ham for å få mer informasjon, sier operasjonslederen.

Til TV 2 bekrefter innsatsleder på stedet, Svein Bjelland, at det dreier seg om knivstikking. Politiet har foreløpig ikke gjort funn av kniven.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

De mistenkte guttene skal ha vært mørke i huden og mørkkledde. De hadde stukket fra området da politiet ankom.

– Vi har gode beskrivelser av dem som er mistenkt i saken, og vi har jobbet på stedet for å sikre spor. Videre går vi dør til dør for å høre om noen har sett noe, sier Hekkelstrand.

Hendelsesforløpet er foreløpig ukjent. Det er heller ingenting som tyder på at de mistenkte og den fornærmede kjente hverandre fra før.