Politiet trappet opp etterforskning i savnetsak i Trondheim etter funn av gjenstander

<p>Odin André Hagen Jacobsen forsvant etter en bytur i Trondheim natt til søndag 18. november 2018. Det siste kjente bildet av 18-åringen er et overvåkingsbilde tatt klokka 5.39 den aktuelle søndagsmorgenen.</p><p></p>
Odin André Hagen Jacobsen forsvant etter en bytur i Trondheim natt til søndag 18. november 2018. Det siste kjente bildet av 18-åringen er et overvåkingsbilde tatt klokka 5.39 den aktuelle søndagsmorgenen. Foto: Politiet / NTB scanpix

Etter funn av gjenstander som tilhører savnede Odin André Hagen Jacobsen, trappet politiet i april opp etterforskningen av savnetsaken i Trondheim.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet fikk i vår tips om et funn gjort i et bål inne i skogen ved Jonsvatnet i Trondheim, rundt 15 kilometer fra der 18 år gamle Hagen Jacobsen sist ble observert, og gjorde søk med hund og undervannsdrone i området, ifølge NRK.

I sine søk gjorde politiet funn av flere gjenstander som trolig tilhører den savnede 18-åringen og trappet opp etterforskningen, bekrefter politiadvokat Hans Vang i Trøndelag politidistrikt.

– Det ble en dreining i etterforskningen, og det ble naturlig å intensivere etterforskningen. Vi fikk bistand fra Kripos fra slutten av april, sier han til Adresseavisen.

Bakgrunn: 18-åring har vært savnet i Trondheim i to uker, politiet gir ikke opp jakten

Politiet har nå avhørt om lag 130 personer i saken, men har av taktiske årsaker ikke opplyst mediene om den utvidede etterforskningen.

Odin André Hagen Jacobsen forsvant etter en bytur i Trondheim natt til søndag 18. november 2018. Det siste kjente bildet av 18-åringen er et overvåkingsbilde tatt klokka 5.39 den aktuelle søndagsmorgenen.

Politiet mener også de har tre små videosnutter som viser den unge mannen rundt 20 minutter senere samme morgen.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden