Minst tre anmeldelser etter at jente ble overfalt i Sandnes

Artikkelen fortsetter under annonsen

Politiet har mottatt tre anmeldelser og forventer en fjerde etter at en 13-årig jente ble banket opp på et ungdomstreff på Ganddal i Sandnes fredag kveld.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Like før klokken tre natt til lørdag meldte politiet at det hadde vært slagsmål mellom flere mindreårige jenter på arrangementet for ungdom på Ganddal like før klokken 23. 13-åringen fikk hjernerystelse etter å ha blitt slått og sparket, og ifølge Stavanger Aftenblad har flere vitner uttalt at det var ei jente som skulle tas.

– Saken vokser i omfang. I dag, søndag, har vi mottatt en tredje anmeldelse fra samme sted. Vi har også mottatt informasjon om ytterlige én episode, og sannsynligvis vil det komme en fjerde anmeldelse, sier etterforskningsleder Arne Sindre Gilje.

Jenta som ble slått ned, skal ifølge politiet ha forsøkt å gå mellom for å avverge slåsskamp mellom flere andre jenter. Ifølge politiet er det ting som tyder på at noe var planlagt, men det er usikker om slåssing var på agendaen.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

– Det virker som det var meldt dårlig vær på den klubben. Trolig har det ulmet og skjedd ting i sosiale medier i forkant, sier Gilje.

Politiet ser alvorlig på at det var i alt fire saker på én kveld på klubben, slik det nå kan se ut til.

– Det er veldig alvorlig at ungdommer på 13 år går på en klubb og så blir resultatet at de blir truet og banket opp og ender med hjernerystelse. Det hører ikke hjemme noen plass, sier Gilje.