Ambulanse frontkolliderte med personbil

En ambulanse under utrykning frontkolliderte med en personbil på fylkesvei 34 i Gran på Hadeland søndag kveld. Ingen personer ble skadd i kollisjonen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En annen ambulanse var også involvert i ulykken, opplyser Innlandet politidistrikt i en pressemelding. Den kjørte av veien og traff en telefonstolpe. Denne ambulansen hadde en pasient i bilen og var på vei til sykehus. Pasienten ble hentet av en annen ambulanse og fraktet videre til sykehus.

De øvrige personene som befant seg i ambulansene, ble kjørt til legesjekk på sykehuset i Gjøvik, tilsynelatende uskadd. Føreren av personbilen og en passasjer som satt i bilen, kom uskadd fra kollisjonen.

Ulykken skjedde klokken 20.08. Ingen av bilene var kjørbare etter kollisjonen og utforkjøringen.

Personvernpolicy